Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED LADDAT VAPEN

Han var ensam
Han stod rakryggad
Han satte sig ner

Han laddade med patronen
Han sänkte blicken
Han riktade vapnet
Han blundade

Det var skarpt läge
Men inget skott hördes
Utan ord började att frodas

Författande i ett nötskal
Han skrev och han fortsätter att skriva ......




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 00:32



Bookmark and Share


  Federico Romano
Och så ska det bli..
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP