Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik utan ljud

Vinterdjurets
isande käft
närmar sig
min strupe

Inget annat
än rött
på vitt
duger

Jag springer
över tunn is
och mörkret
där under
skrattar
åt mitt
klumpiga
flyktförsök




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-29 17:06



Bookmark and Share


  evana
Gillar denna, tycker att mittersta raderna "inget annat än rött på vitt duger" är en särskilt bra formulering.
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan