Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTREST

inga forskningsresor mer

för johnny jet

han ser filmerna

kan aldrig se sig mätt

men han saknar giltigt pass

och en biljett

han får hålla sig till vett

och etikett

 

 

 

han är högrest och beläst

och lever lugnt

han besteg ett berg

sen satte livet punkt

alla anslagen drogs in

så kan det gå

fast han reser ju i

fantasin ändå

 

 

 

retirerad har han slahit

till reträtt

inga upptäcktsfärder mer

för johnny jet

han kan höra andra skryta

vitt och brett

men då svarar han

att det som skett har skett

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-30 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP