Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUSSA

 

utestänger allt

somnar in

innestänger mig

sover ut

kopplar bort allting

kopplar av

utestänger allt

stänger av

sömnen blir en vän

en kamrat

söker min asyl

i dess stat

sover mig sen stark

skärpt och klar

sömnen är en hjälp

inget svar

 

LARZ GUSTAFSSON   30/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-30 16:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader
2012-10-01

  mare VIP
Jag applåderar ;)
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP