Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför krångla till det


Varför krångla till det
prata förbi varann
fnysa och frusta
irriterat blänga

Varför krångla till det
när kärlek kan växa
skratten förlösa
och tilliten gro

Varför krångla till det
i samhället
på arbetet
överallt

Släpp livsglädjen loss
gnistra och glimma
skratta och kramas

... varför krångla till det




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-09-30 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi