Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad och kortad


Smärtlindring -kortdikter

Berberisblommor -
koncentrera seendet
tusenfalt i guld

-

smärtan -
vinden knäcker grenarna
på ett gammalt träd




Bunden vers av vera gade VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-01 20:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
3 an, indeed
2012-10-02

    ej medlem längre
Sista stycket är magnifikt
2012-10-01

    ej medlem längre
Den tredje känns mest "haiku".
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP