Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid vill jag blåsa bort håret från din panna

Det är jag som är upphovet
till dina tårar,
din sorg
annalkande skuggor
och svarta mardrömmar

Det är jag som står som skyldig
för ditt livs svåra beslut,
slitningar
och de brister du kommer se
hos dig själv

Förlåt, jag kan inte göra någonting ogjort.
Förlåt, jag kan bara hoppas att det motsatta
är ljusare än det mörka

Jag vill alltid blåsa bort håret från din panna
och monstren under din säng.

Och jag kommer aldrig ångra
att jag är upphovet
till dig.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-01 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol