Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt jag gjort har utstyreln ifrån död och uttråkning.


Jag orkar inte mer.

Jag orkar inte mer.
Vill inte ta din hand.
Vet inte vad du ser.
Vill inte gå iland.

Vill bara va ifred.
Vill inte gå någonstans.
Vill inte vara med.
Vill inte ha någon chans.

Vill sitta som jag gör.
Vill ta det som det är.
Jag längtar tills jag dör.
Att slippa allt det här.

Vill låta själen gå.
Vill aldrig mer tillbaks.
Att ge och låta få.
Att tro på allt till dags.

Vill inte bry mig om.
Kan inte vara mig.
Vill inte va som dom.
Vill inte tro på dig.....

SLUT




Fri vers av ***Alex***
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 14:57



Bookmark and Share


  Saramaria79
vemodig, men bra
2006-02-11

    leave
den var fin, bra!
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

***Alex***