Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med denna dikt vann jag faktiskt en dikttävling om kärlek på alla hjärtans dag!


Ta steget tillbaka!

Ta steget tillbaka!

Ta steget tillbaka och se dig omkring.
Att leva av saknad i magiska ting.
Likt solens strålar och månskenets ljus.
Som strandens alla vindar och vågornas sus.
Jag vill ha dig för evigt, vill ha dig just nu.
Skulle aldrig kunna glömma en sådan som du.
Så bara du ler åt mig fylls mitt hjärta med värme.
Jag vill bara se dig och ta steget närmre….




Fri vers av ***Alex***
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-15 13:24



Bookmark and Share


    Poetica
Underbar! Förstår att du vann!
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

***Alex***