Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

Jag har funnit den eviga lyckan
Utan falska förhoppningar
En utstrålning med äkta skratt
Och välmenande leende

Det här är början som jag aldrig vill sluta
En olöst gåta fylld med tro och hopp
I dina händer är min framtid räddad
Med bestående kärlek

Den ofattbara man som visar
romans i vältalande ord
Och välskrivna meningar
Med dussin av röda rosor och
andra blombuketter

Med tärningarna klirrandes mot glasbordet
Varje sommar morgon
Med lekfull tävlingsinstinkt
Och muntert kiv
Kommer vi leva evigt tillsammans








Fri vers (Fri form) av Miich
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 07:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis, pyret!
Kul att se att du är vid gott mod och upplever livsglädje.
Du är en så varm och go' person och förtjänar det absolut bästa.
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Miich
Miich