Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dollar livegen.

 

 

Det börjar blåsa bara mot kvällen

gulsilver koppar löv

 nu i griningen på träd kommer att blåsas bort

 upp nyckfulla bland Big size Macdonald påse.

 

Det kommer ett dugg regn

 fem flyttfåglar limmas på väggen

två näbbar sig fram till bytt ost

 Hakar som på svält tider.

 

Duvorna flyger bort på nästa hus tak

en påse följer efter och täcker över en ”Frosty sparrow”

starkas fågel kämpade, förvirrad, tills hon slet sig ur påsen.

 

Förskola barn från engleska Mersey skolla

tyckte det var ett mirakel titta ut

Genom boten våning källarens fönster.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-03 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP