Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om oss


Remarkabelt älskling
när du möter min blick
i ögonvrån
så att bara jag ser
vad du tänker

Remarkabelt
när din mungipa ler
så att bara jag förstår

och ändå lyser det om oss
så att alla andra vet
vad det hela handlar om




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-03 11:43



Bookmark and Share


  aspiration
bra skriver, får mig undra vad det är ni delar
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol