Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesspel


Kanske glömde jag
var jag lagt dig
med ansiktet ned mot marken

Ett memoryspel
där jag alltid sökte min like

Var så säker att jag sett dig
i ett tidigare
att när du dök upp blev jag osäker
och tappade dig

men faktiskt aldrig minnet




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-03 16:28



Bookmark and Share


  reza.hb
bra!
intelligent skriven...
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol