Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provrörs Jonglerande Poesi

Drömmande blickar

Kult´ur ella.. ella.. i provrörs Poesi

av alla sorters ego..serum, egenrum

där ser vi kärlek i tillitens stund


Dansande björkar i erotiskt flämtande spelrum

Charmeusen är underbar..från sidan,

följsamt sval mot halv konturerna

Silkes fladdrande silhuett i sken från eld

funnen i (då) stunden fälld


Tinglande

Helsidor som inte har bråttom,

eders insvept i vårat förråd av eleganta drömmar

Inga stängda, bara vackra månsidiga dubbelsömmar

Sav i samtal med ett balanserande pincettgrepp


sscchhh..


mmm


stryker


varsamt


långsamt


så försiktigt


fjädern vid midja


gåshud



du kittlar


Likt en Östanglisk Konung




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-03 20:08



Bookmark and Share


    Player
Tänk vad ord kan tillsammans skapa intressanta texter! Intressant!
2012-10-06

    ej medlem längre
jag tycker om dina dikter
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP