Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv just nu

Vi gråter över blod från en fågel
Men inte den från en fisk
Visst är livet orättvist?!

Det är de med röst
Mot de utan röst
I skuggan av meningar utkämpas strider

Jag vet det, har vetat alltid
Jag är svart, men jag spelar inte svart
Hur kan det vara allt jag är
Resten då?

Det ditt medvetande inte känner till
Fyller ditt hjärta in, sägs det
Färgerna försöker mitt att sätta
Gur gör man med ett färglöst hjärta?

Då var det dags att gå igen
Många korsar den stora vägen
Få går längst med den
Jag går min egen




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-04 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski