Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"You had me at hello" (fast på svenska)


Hur ska jag kunna finnas
utan dina ord mot mitt öra

Har försökt stänga dem
för att successivt
vänja mig

men så fort du säger hej
har du mig igen
precis som i den där filmen




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol