Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel i Malmö

Det saknas en ängel i Malmö.
Staden tycks försjunken i
Tystnad och tid och väta.
Men låt den klara kylan väcka dig.

Likt spindeltrådsfina vingar
Brer sig enkelhetens betong
Längs trädklädda avenyer




Fri vers av asemantos
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 07:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt i prick. Det saknas en ängel på många andra ställen också.
<3
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

asemantos