Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Living by the watch

Klockan är 20 min över vad den borde, försent, försent

gå o lägga sig

bräcker huvudkudden, forcerar mig själv ner i sömn

tid

hinner inte somna ordentligt

vakar

rycks upp av väckarklockan, ljudet tvingar mig ner ur sängen

kyla, frukost, äta, dricka

en snabb titt bland e-posten, aj där gick tjugo minuter

tid, tid

hinner jag gå? ner till stationen?

tåget, försenat igen

men det spelar inte

tvingar mig själv till att luta mig tillbaka på tåget

hur blev jag så här neurotisk? tänker jag för mig själv




Fri vers av asemantos
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 22:28



Bookmark and Share


    Issand. VIP
stress, ,, , ,tidtid
bra tänkvärd text
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

asemantos