Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Energigivande promenader.


Stockholm på fri fot

Stockholm på fri fot och en Lyckö slant

Jag går i rask takt

 bara på solens sträcka

 trottoarens kant,

en sol som värmer

ganska stark

rök molen,

som vinden blåste bort

vrålande regnet,

nu är bara en 50 öres pant.

fast foten fastnar i en plåt burk av 1 krona.

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 11:44



Bookmark and Share


  vera gade VIP
första och sista raden ger en intressant kontrast!
2012-10-07

    ej medlem längre
Intressant skrivet
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP