Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag vet...



Obemärkt

gick livet förbi

i rutig skjorta

och slitna jeans.

Vi växlade några

glädjens ord,

och gav

våra skratt

till rymden.

Att universum

därav blev större,

var det ingen

som visste.




Fri vers av novembersol VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-05 18:42



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så fint!!
2012-10-08

    ej medlem längre
Underbart vacker ...
2012-10-06

  menspoeten
Väldigt fin!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP