Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En brinnande man

Ensam,
rädd för mörkret,
rädd för mina känslor.
Inte tillräcklig,
för ljuset som dröjer.
Jag har sett stjärnor.
Jag är vad jag förnekar
- kärlek är din förklädnad!
För mycket,
för lite
- känslor utom kontroll,
jag är en brinnande man.
Kärlek - ett svar,
Varifrån?
Ditt namn?
Vem är du?
Vad vill du?
Var tillräckligt mer
- än du ville?




Fri vers av Georg Möller
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-06 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller