Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en själv

Att vara en själv
Det kräver inte mod utan slughet
Att kunna ta till sig information
Förvandla den till sin egen helhet
Särskilt då trycket ligger på!

Att vara sig själv
Det är att trotsa stormar
Bygga broar, värna om det kära
Bränna skiten som samlas upp
Med sinnet i behåll

Det är en ensam väg att vandra
Den kan delas tidvis med andra
Du kommer lyckas
Du kommer misslyckas
Men du kommer vara
Dig själv

I slutändan är du alltid fri
Det är du som begränsar dig själv
Andra kan bidra till det
Men trots dina svaga sinnen
Har du ett kraftigt minne

Du kan leva i en värld du skapar själv
För du oundvikligen gör det
Eller så låter du andra göra det åt dig
Förslöa dina reaktioner
Flyga iväg med dina visioner

Det är en ensam väg att vandra
Den kan delas tidvis med andra
Du kommer lyckas
Du kommer misslyckas
Men du kommer vara
Dig själv

Det är en ensam väg att vandra
Den kan delas tidvis med andra
Du kan och kommer att lyckas med dig själv




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-07 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski