Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken på pränt


Många har försökt fånga känslan
andra kommer att ta vid

Vilken idioti
att jaga bisvärmar
Vilken galenskap
att måla av havets
exakta nyans
och lära sig flyga
från en stol i vardagsrummet

Det går inte
att skriva dikter
om kärlek
fånga den på ett ark
i gestaltning
eller för att uppleva den
på nytt

ändå fortsätter strävarna
som att bläcket aldrig tar slut

för att få kärleken
på pränt




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol