Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I korsningen på livets nya vägar


Mina gamla kärlekar
har barn nu

och vi möts
med barnvagnarna

i korsningar
på livets nya vägar

Som att allt det gamla
är försvunnet
där det nya är så mycket större
än passion i dimman
och smärta som myggbett

eller är det bara tiden
som vattnat ur allt

Men att vidröra varandras händer
vid avskedet
är en förnimmelse om det som var




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-07 13:41



Bookmark and Share


    Pennstift
Man kommer ihåg känslor man hade en gång i tiden men kan inte känna dem fullt ut, bara känna ett liiiitet, litet fragment. Fin skildring!
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol