Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retroaktiv jävla lön



- jag bnehöver hjälp med allt.
- piossa kan väl vem som helst utan hjäökp.

resa sig urt stolen kan väkl vem som helst.
förflytta sig kan välk vcem som heklst.
handla kan väl vem som helst.
slänga soporna kan väkl vem som helst-
tända lampan kan väl vem som helst.
laga ,mat kan väll vem som heölst.

andas kan väl vem som helst-


överleva kan väl vem som helst.




Fri vers (Fri form) av transformer
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

transformer
transformer