Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och framför allt

OCH framför alklt -b ehöver jag inte
IDIOTKJJÄVLAR som förklarar skillnaden

merölöan bär- och bårhus när

jasg inte vet var fan jag är.




Fri vers (Fri form) av transformer
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-10-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

transformer
transformer