Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ataljen

Snälla dofter
Fly inte
Ihoprullade är ni nu
Här kan ni bo
Jag har bäddat med mina tankar
Vävt tygen själv med mina drömmar
Inkapslade idéer
De läcker strömmar
Det är allt som finns kvar

Nej det är inte sant
Du lämnade något mer intressant
Min sprakande energi
Med övergående vilja till liv
Små moln som stöter på flygplan

Men det här är mitt liv
Jag kommer vara negativ
Positiv, full av giv
Jag ska vara kreativ!
Halva konsten är att tåla
Resten, det kan man vråla ut
Duken viker sig inte för mycket

Skickligheten blir vacker
Om den är välutförd
Och det är min duk
Nu saknar jag motivet
Dock så känns det lite uppgivet
Då du lämnar för något mer intressant
Men det skulle vara vackert
Det skulle vara den
Det skulle återge verkligheten
Är det för mycket att hoppas på
Att en som du hänger på min tavla en dag




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-08 00:17



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Skapandeprocess i starka toner, med livet som duk.
Finstämd & tilltalande!
2012-10-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna,
lättläst och bra flyt

tack ...
2012-10-08

  SatansSon VIP
Plåga ska det stå. Å:et föll bort.
2012-10-08

  SatansSon VIP
Bra dikt om hur kreativiteten kan bli en lidelse och samtidigt en plga!
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski