Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskap

Det låter toner
De fastnar i hjärnhinnans valv
Droppar faller
De rodnar på min hand
Det är bra om de faller
Bara de faller rätt ibland

Jag hör skrik
Upmärksammar tragikomiken
Det är någon som blir jagad
Kanske av publiken
Hoppas på att de inte bär sten
Sitter för bra för att reagera

Timman klingar in som den brukar
Det här är något som man inte får forcera
Den är uråldrig och tålamodig

Nu, nu kommer nåt!
Nej inte så...
Suckar, det får bli svart
Denna sköna avsaknad av färg som tar bort allt

Det är här jag lever för
Att få göra denna verklighet av verk
På papper och med en penna så skör
Dock så kommer de då
Viljorna att istället sjunga i kör
Dansa
Vad är det för fel på mig
Som vill få ner allt på papper
Sittandes här med min själ




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-08 08:28



Bookmark and Share


  TinnitusIHjärtat
Den här tog ton i mitt huvud, häflig rytm i den!
2012-10-09

  Chawa VIP
Känner igen mig... Bra skrivet!
2012-10-08

  SatansSon VIP
Härlig dikt om bland annat skapandets våndor. Har du verkligen suttit och tecknat hela natten?

2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski