Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mummi en dröm

Figthing lately.
I en dröm.

Ett troll två ben.

Sidder ned.
Loosing faith in the arms of love.

Ner i sängen.
Kig her hen.

Love love love.

En gud.
Så månge faces.

hvor skal jeg gå.




Fri vers (Fri form) av kent nielsen
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-08 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kent nielsen
kent nielsen