Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Imorgon.
Imorgon.

Mantrat där skall hanteras,
än en gång.

DÅ skall det ses.

Om du känner dig ensam.

Kom med.
Kom med.

Vart än.

Än en gång.




Fri vers (Fri form) av kent nielsen
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kent nielsen
kent nielsen