Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tid

Tid är allt vi har, men ändå kan det kännas som att livet inte ger några svar.
Man stämplar in i livet och stämplar i sinom tid ut.
Bort mot det vackra och obeskrivbara.
Lev som du vill, var den du vill vara.
Finns inget som kan stoppa eller störa.
Hinder och motgångar har vi alla, men låt inget tynga dig så mycket att det får dig att falla.
En fråga om hur livet ska levas är i sin helhet osvarbar.
Lev och njut av tiden du har kvar.




Fri vers (Fri form) av RGJ
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RGJ
RGJ