Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda - Se - Trygghet

Jag har sätt en båt gå på grund. Jag har sätt bilar vars motor har havererat, och dess frustrerade ägare ståendes längs vägkanten. Jag har sätt den starkaste formen av kärlek brytas. Jag har sätt mycket, men säkerligen blundat för mer. Livet är ett mysterium och kommer sannolikt förbli. Det man ser och det man vill se är skilda ting och ej att förväxlas. Tryggheten i ens alldaglighet, kan vara av nytta att brytas för att bygga erfarenhet och nya trygghetssteg och zoner. Allt sägs ha sin mening. Ibland kan meningen med allt vara klar som om skrivet i en bok, men ibland även oförståelig. Det som känns tungt kan och bör med tiden lättas upp och vidga vyer. Jag hoppas det. Jag hoppas att det jag sett men blundat för, med tiden får mig att öppna ögonen och inse att jag från detta steg bara kan gå uppåt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av RGJ
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-22 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RGJ
RGJ