Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar


En daggdroppe
vilar i nätet
spunnet av kärlek

En tårdroppe
rullar längs kinden
av pur glädje

En kärleksdroppe
formas varsamt
i mitt bröst

… min gåva till dig…




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 347 gånger
Publicerad 2016-06-16 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi