Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nakna sanningen

Jag sprang in i dig som lilltån på en rutten sten
Grusbergen verkar vara så lätta att ta sig igenom nu
Mina ben gav upp, men jag reser mig igen
Hör; ”Ge inte upp nu, det är någon som vet”
Kappan fladdrar till och går ut i en pariserblå värld
Försöker dela den med andra
Men det är bara klippor inatt
Jag vill inte ha dig längre
Springer förbi vinden, kan inte fly
Suset stannar till då mina tankar yr
Hittar plats med hopp och ylar mig hes
Delar med mig av min tristess
Till ingen nytta brinner min eld
Slickar min kind och håret försvinner
Inga vänner kan rädda mig ur min kala kropp
Så mycket som jag älskar er, finns ni aldrig alltid där

Färden är slut
Jag tror jag överlevde dig
Eller, jag tror att jag gjorde det




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-09 02:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fascineras av dina ord...och faller platt...gillar!
2012-10-09

  SatansSon VIP
Pariserblått är en svårhanterbarfärg i blandningar. Man bör bara ta penselns yttersta spets med färgen. Blandar man med jordfärger får man ta ännu mindre. Kan en sten förresten ruttna? Bra dikt annars.
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski