Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min, men aldrig

Även med tiden som går
Och livet dess lott tar ut
Som Triss på en måndakväll
Så är min kamin fylld
Av stockar och pinnar du kastat in
Det sprakar gott
I stugan min
Mitt i en skog vid en bäck
Den blir aldrig din
Fast även om ditt huvud föll
Dina armar krympte som cigaretter i ett askfat
Ditt hår förmultande som äpplen i vår trädgård
Dina ben kröp bort, mot marken kall
Och din bringa bar, ja...bara försvann
Skulle jag älska dig
Aldrig starkare än nu eller förut




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-09 21:52



Bookmark and Share


  melancholia
"Fast även om ditt huvud föll
Dina armar krympte som cigaretter i ett askfat "
- Fantastisk rad.

älskar denna.
2012-10-10

    ej medlem längre
En tung kärlek.
2012-10-10

  SatansSon VIP
Vacker kärleksförklaring! Jag som trodde du bodde inne i en storstad!
2012-10-09

    ej medlem längre
gillar det jag läser ...

2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski