Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För allt som är


Det spelar ingen roll
vilka blommor det är på ängen
inte heller
vilka fåglar som sjunger i skogen

så länge det är vackert
behöver de inget namn

Det spelar ingen roll
om det är till en bror
en attraktiv man
den bäste vännen
eller den vackraste människan
du mött

så länge det är kärlek
är det vackert
och då behövs inget namn




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-10 14:42



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vilken fin känsla och upplevelse med mycket sanning i, som du gett uttryck för i din dikt!
2012-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek är ett tänjbart begrepp.
2012-10-10

  sjungman
en text det är lätt att instämma i
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol