Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man talar för lite om detta i vårt samhälle


Där jag vill vara

Det fanns en gång en plats
Där gräset föll på plats
Bergen svepte in kring en
Likt en kall sommarvind

Det fanns en gång ett träd
Barken sargad in till det röda
Utan löv
Det stod som på toppen av ett klot
Täckt i mjukt grönt

Det fanns en gång en person
Trevandes som människor är
Lång resa och kostsam var det hit
Men det var under trädet
Som platsen fanns
Väntandes i skugga av döda berg




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-10 23:45



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
starka bilder, bra skrivet!
2012-10-11

  SatansSon VIP
Jag märker att du också skriver om döden. Den oundvikliga om inte Harmageddon snart kommer. Jag har diabetes sedan 2002 och har problem med mitt socker för närvarande. Hoppas verkligen Harmageddon är nära förestående! Jag gillar inte idén med sjukdomar, verklighet och död.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski