Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Kontakt

Var det iskallt hat
den där blicken han gav mig
eller bön om nåd




Bunden vers av vera gade VIP
Läst 871 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-11 19:37

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
men Björn- tredje raden- kan den innehålla tillit?
2012-10-14

  Björn Nilsson VIP
Rädsla och aggressivitet - två sidor av samma mynt.
2012-10-13

  Malin Ringdahl
Mmm!
2012-10-13

  Gunwale VIP
Kanske båda? Det ena ytterst och det andra på djupet...
2012-10-13

    papillon
Kalla kårar på tre rader! Välformulerad
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP