Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det roliga tillsammans

Någon berättar ett skämt
Alla runtomkring mig reagerar
Jag stoppar in pennan på tvären i min mun
Mungiporna liknar nu de andras
Och vi ler tillsammans




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 276 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-10-11 22:47



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Håller med nedanstående....så sant...om att följa flocken...att inte våga gå sin egen väg, att vilja ha tillhörighet...att duga...
2012-10-12

    ej medlem längre
om att inte
skilja sig från mängden ...



2012-10-12

  SatansSon VIP
Ibland är ett skämt tyvärr inte roligt. Då kan det som för artighets skull vara nödvändigt att le ändå.
2012-10-12

    ej medlem längre
Nu fick du mig att le...
2012-10-11

  cilax VIP
snyggt
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski