Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om skapande frihet

Det finns de som säger
Att begränsningen ligger i materian
Den påverkar oss in i våra fotknölar
Ja till och med i våra hjärtan
Men jag säger
Nej
Blocket är gränsen
Men blocket är mitt
Och jag är fri




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-12 00:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra dikt! Men det går inte fram för mig vad "blocket" syftar på för företeelse? Är det ett ritblock du syftar på?
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski