Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om stenar och ur

Jag såg dig
Som en klar sommarmorgon under phtalo blå sky
Det hände något underligt
Våra ögon möttes
I mitt timglas måste det ha funnits en större sten
För den i trånga gången fastnade den och tillät inget sand mer
Det känns som att den hade väntat där på bara dig
För mitt primitiva ur visste precis när uppenbarelsen skulle ske
Och hade redan garderat sig
Förberett sin väntan på att attrahera stenen i ditt liv




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-12 03:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig text!
2012-10-12

  cilax VIP
vackert
2012-10-12

  SatansSon VIP
Bilden med stenen i timglaset fyllt annars bara med sand funkar rätt så bra som kärlekdikt. Har du verkligen ett timglas på riktigt? Själv kör jag med äggklocka!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski