Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonskott


Skriande fåglar
flykt åter mot nattlegan
skrämda av älgjakt




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-12 10:38



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Känns verklighetsnära just nu. Man ser och hör. Sparsmakat och effektivt.
2012-10-13

  Anya VIP
Nattlega var ett intressant ord. Jag och min man diskuterar, är det ett ställe där djuren ligger på natten??? En dramatisk text med få ord. Skickligt!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP