Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du svarade inte ens, vad har du läst? Allt eller inget?


Här är ett brev

Jag tänkte du skulle få ett brev, särskilt då de verkar vara i brist hos dig.
För med konstverket bör ord komma, det finns alltid något osagt i bildspråk
En bild kan säga mer än tusen ord, men det är deras sammanhang som är viktigt.
Jag skriver de här med tårar i ögonen, men glädjet i smilgroparna
För allt du har gett mig, tro mig
Det är inte lite
I mer än 5 år gick jag med övertygelsen om att jag inte kunde känna så starkt för någon igen
Du gjorde mig fri
Att det inte blev du och jag är tråkigt nog för oss bägge, förmodligen för mig mest just nu
Men det är inte något du behöver oroa dig över
Jag överlever och kommer inte vänta på att du ändrar dig
Det är något som står öppet tills vidare
Jag hoppas bara att du inte fastnar i tankesätt bara, utvecklas!
Jag gjorde nog inget fel, kanske var jag för subtil
Jag var den jag är, så ärligt jag kunde
Fastnar det inte, så gör det inte, jag får vänta på någon som tar mig för den jag är
Kom bara ihåg att jag älskar dig, kommer alltid att göra det
Inte på vardagsmål utan den sanna, skära kärlek till en person
Sån som jag fostrar till speciella människor i mitt liv
Så vad händer med tiden, ingen av oss vet
Men vet att du alltid har en plats hos mig, när du vill det, vart jag än lever
Det är inga tomma löften, jag gör inga såna.
Så häng mitt verk och slit på ett ställe
Lika bra som det jag gjort för dig i mitt hjärta




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-12 18:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gripande fin!
2012-10-13

    Svarte Petter
vet inte vad jag ska säga.
2012-10-13

  SatansSon VIP
Finstämd kärleksdikt. Väldigt sorglig.
2012-10-12

  Chawa VIP
Mycket känslor i detta brev...
2012-10-12

  Elisabeth Skoog
Så fin!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski