Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det underbara med att trycka en cocosboll i någons ansikte.


Älskar,
fullkomligt älskar
att det går att mula dig
med en cocosboll

Det är inte bara det att du skrattar
eller att du genast
mosar en gräddbulle i ansiktet
tillbaka på mig

Det finns i att vi inte tvekar
och att vi vet vad som är gräns
och vad som är gränslöst




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol