Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recept till meditation

Du behöver din kropp först
Sätt dig på något mjukt
I mjuka kläder eller bara mjuk kropp
Rak i rygg, men avslappnad
Benen i kors är ett exempel där
Med armarna vilandes, som vattenliljor
Ta ett ljus och ställ det på marken framför dig
Tänd det, låt det dansa färdigt
Se till att annars ha det helt mörkt i rummet
Sätt dig till ro
Fokusera på flamman
Sen börja med ett långt intag av luft
In genom näsan
Uttåg, ut genom mun
Det är nu du hör suset
När du andas in genom näsan
Ut genom munnen
Vid det här laget borde du stänga till ögonlocken
In genom näsan
Inte så hårt
Ut genom munnen
Men just så pass att du bara ser lågans kanter
In genom näsan, hör suset
Ut genom munnen




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-13 07:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bravo! Har också tränat yoga. En nackskada stoppade mig från att fortsätta.
2012-10-13

    ej medlem längre
trevlig läsning
får mig att minnas ett seriöst utövande av zazen
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski