Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar om du var där? (Utslagen som en vissnad blomma)


Har inte sett dig på så länge
men inatt låg du utslagen på mitt golv

Utslagen som en vissnad blomma
med en urdrucken flaska vid din sida
och bitterheter rinnandes från din mungipa

Du var förbannad på ditt liv,
på mina vänner
och på mig

och ditt ansikte var tydligt
men sprack mer och mer
slog ut till en vissnad blomma

Har inte sett dig på så länge
och undrar ibland hur du lever

men jag hoppas att din stjälk är rakare
än ryggen på mitt golv
i fosterställning
med en flaska

Jag sov hela natten




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 12:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
vad bra
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol