Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halva livet

Vet ni vad?

Ni ser bara halva sanningen.
Och knappt ens det.

Ni ser det normala, det ni har sett förut
men aldrig det avvikande, som brinner i bröstet.

Längtan efter kärlek, närhet, värme
Nätter i oändlighet, timmar av evighet
Allt det där som finns i början.

Det är vad jag vill ha, det förbjudna ni aldrig ser
Vill känna med hela min kropp vad det är
Det där som finns
Men aldrig syns
Det där som lever
Men aldrig andas
Som brinner
Likt eld
Brinner.

Går det?
Någonsin?
Det går inte att be, det går inte att önska
Det enda som går är agera
Ta språnget ut mot ingenting
Och fånga tag i alltet
Greppa tag i det fullkomliga.

Ge mig dig.
Ge
Mig
Dig




Fri vers (Fri form) av Kattfisk
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-13 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kattfisk