Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av en vän eller flera


Ett liv kan rymma många tankar,
ett liv kan brisera snabbt

Vem bryr sig då om dessa tankar
om du aldrig anförtrodde dig




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-13 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre


den himmelske Fadern
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol