Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The present

Stuck in darkness.
There is only you and me.
Breathing each other's bad energies.
In and out.
On and off.
There will be no light.
Unless.
We explode.
Together.




Fri vers (Fri form) av *H*
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-14 13:55



Bookmark and Share


    ordskalv
Så mycket vackert du fick med i så få rader. Bra målat med ordpenseln!
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

*H*
*H*