Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omarbetad repris


Hundväder


Rikligt regnande
bara hundhussar ute
vått vovveväder




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-15 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att gå ut med hunden i ur och skur är hundgöra
2012-10-18

  Linda CH VIP
Härlig! Jag är en av dem...:))
2012-10-16

  Anya VIP
Fin allitteration där.
2012-10-15

  ResenärGenomLivet VIP
En mysig liten text...
2012-10-15

  vera gade VIP
en reflexion i tanka:
paraplyt ratat
hundvädret pussar pannan
poeter rimmar:
våta tussar luktar surt
sura tassar sätter spår
2012-10-15

  Njord
Bra haiku om denna hundägarens verklighet!
2012-10-15

  Anna Maris
härlig!
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP